BIG SCIENCE, FORSKNING OG HØJTEKNOLOGI

​​ASA-TOR A/S har serviceret forskningsinstitutioner med fremstilling af instrumenter og komponenter til science og anden forskning i mange år. Det kaldes også for Big Science. De komponenter vi igennem tiden har fremstillet til Big Science industrien, benyttes overalt i verden, ja selv i rummet, anvendes nogle af de komponenter, vi har produceret.

Vi udvikler Big Science i fællesskab med kunden

Opgaver i forbindelse med Big Science medfører ofte bearbejdning i eksotiske materialer, hvor der samtidig stilles meget høje krav til præcision. Dette har givet os ekstraordinære store kompetencer, som andre industrier også kan drage nytte af til deres produkter. Vi har således stor erfaring i bearbejdning i materialer som kulfiber, titanium med mere.

​Vi kan med andre ord bistå med vores erfaring fra vores Big Science aktiviteter, hvis du har opgaver, som rækker ud over det normale for industrien. Vi har en omfattende og alsidig maskinpark til blandt andet CNC-drejning og CNC-fræsning af alle størrelser emner og alle former for materialer.

Få yderligere information

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan bidrage med Big Science i jeres produktudvikling eller forskning, og hvis du ønsker at drøfte løsningsforslag, priser og arbejdsbetingelser, kan du kontakte os på telefon 65 95 12 02, e-mail info@asa-tor.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden.

SKRIV ELLER RING – VI HJÆLPER DIG MEGET GERNE

Kontaktinformation

ASA-TOR A/S

Hans Tausensgade 26

DK 5550 Langeskov

Telefon: +45 65 95 12 02

E-mail: info@asa-tor.dk

Fødevarestyrelsen