Karriere

Job & uddannelse​

Operatør til stor bedfræser

Til betjening af stor cnc bedfræser (8m) søger vi en erfaren industritekniker / maskinarbejder.

Bearbejdningsopgaverne er meget varierende, hvorfor vi forventer at vores nye kollega har en konstruktiv og kreativ tilgang til løsning af opgaverne med fokus på kvalitet og hurtigt gennemløb. Opgaverne er typisk enkelt styk eller mindre serier, hvilket giver en afvekslende arbejdsdag.

Som medarbejder står du selv for opstilling og cnc programmering (Heidenhain), med nødvendig support fra kolleger.

Vi tilbyder ordnede forhold med gode kolleger og en uformel omgangstone. Løn efter kvalifikationer indeholdende pension og sundhedssikring

Det er et krav for ansøgere at de har kendskab til cnc programmering og arbejdet inden for faget inden for de seneste 2 år.​

Ansøgning og bilag kan fremsendes til job@asa-tor.dk


Som medarbejder ved Asa-Tor A/S arbejder du i en moderne virksomhed, hvor du arbejder selvstændig med støtte fra gode kolleger. Det forventes at du er indstillet på løbende at udvikle såvel egne som virksomhedens kompetencer.

Der arbejdes under gode forhold hvor arbejdsmiljø og sikkerhed er i højsæde.  

Asa-Tor har i perioder ingeniørstuderende, der udfører studieprojekter på virksomheden. Søger du efter en projektopgave, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne. 

Ved fremsendelse af en ansøgning giver du samtidig samtykke til at Asa-Tor A/S må opbevare din ansøgning med bilag i op til 6 måneder.

Firmainformation

ASA-TOR A/S

CVR: 18591944

Kontaktinformation

Telefon: ​65 95 12 02

E-mail: info@asa-tor.dk

Adresse

​Hans Tausensgade 26

5550 Langeskov